СИСТЕМА ВПРАВ ДЛЯ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ЖУРНАЛІСТІВ ПРОФЕСІЙНО ОРІЄНТОВАНОГО ЧИТАННЯ НА ОСНОВІ АНГЛОМОВНИХ ПІАР-ТЕКСТІВ - Вавіліна, С.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Система вправ для навчання майбутніх журналістів професійно орієнтованого читання на основі англомовних піар-текстів.