ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В СИСТЕМІ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ ДО МІЖКУЛЬТУРНОГО СПІЛКУВАННЯ - Пахомова, Т.О.; Сенченко, Я.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Формування іншомовної комунікативної компетентності в системі підготовки студентів-філологів до міжкультурного спілкування.