НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ З ОПІКУНСЬКОЮ СІМ’ЄЮ В ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ - Приходько, Л.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті ми розглядаємо нормативно-правове забезпечення соціально-педагогічної роботи з опікунською сімє’ю. Далеко не всі опікуни знайомі з нормативними документами які допоможуть їм та дітям, над якими вони одержали опіку. Задача соціального педагога в загальноосвітній школі полягає в ознайомленні опікунських сімей з їхніми правами та обов’язками.