ЧИСЕЛЬНИЙ РОЗВ’ЯЗОК КРАЙОВИХ ЗАДАЧ ДЛЯ ЗВИЧАЙНИХ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ РІВНЯНЬ СТАНДАРТНИМИ ЗАСОБАМИ EXCEL - Денисенко, О.І.; Подковаліхіна, О.О.; Савранська, А.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті описаний спосіб розв’язання задач для звичайних диференціальних рівнянь стандартними засобами Excel.