ОСОБЛИВОСТІ ПІДХОДІВ ДО ДОШЛЮБНОГО СТАТЕВОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ В РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ - Гирила, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті досліджуються особливості організації статевого виховання школярів у Російській Федерації. Автором здійснюється аналіз державних та авторських програм; висвітлюються позиції російських вчених-педагогів і представників громадських організацій стосовно доцільності розробки та реалізації державної програми статевого виховання школярів.