ДИНАМІКА ЗМІН В ІНШОМОВНІЙ ПОЛІТИЦІ НІМЕЧЧИНИ В УМОВАХ БАГАТОМОВНОСТІ - Гаманюк, В.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядається динаміка змін в іншомовній політиці ФРН, що викликані новими соціально-політичними умовами, мультикультурним характером суспільства та євроінтеграційними процесами.