ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ У НІМЕЧЧИНІ - Приходько, М.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються особливості професійної підготовки соціальних педагогів у Німеччині.