ДІАГНОСТИКА РІВНІВ СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ КРЕАТИВНОСТІ В МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Боксгорн, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглянуто питання, щодо рівнів сформованості професійної креативності в майбутніх соціальних педагогів.