ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ДО РОБОТИ З СІМ’ЯМИ, ЯКІ ВИХОВУЮТЬ ВІЛ-ІНФІКОВАНИХ ДІТЕЙ - Брусенко, О.Л. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розкриваються проблеми, пов’язані з професійною підготовкою кваліфікованих працівників соціальної сфери до роботи з сім’ями, які виховують ВІЛ-інфікованих дітей, що передбачає ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку фахівців, упровадження нових технологій організації навчального процесу.