КОМУНІКАТИВНА ВЗАЄМОДІЯ ВИКЛАДАЧА ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ СТУДЕНТА - Веретенко, Т.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття висвітлює роль та вплив комунікативної взаємодії викладача на формування особистості студентів. Наводиться порівняльний аналіз мовної поведінки викладачів слов’янської та англо-американської вищих шкіл, наведені приклади застосованих прийомів заохочення, спонукання, схвалення діяльності студентів, що сприяє їх творчій активності на заняттях в аудиторіях.