ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО РОБОТИ З СІМ’ЄЮ В НІМЕЧЧИНІ: ІСТОРИЧНИЙ АСПЕКТ - Дужа-Задорожна, М.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті досліджено процес професійної підготовки соціальних педагогів Німеччини до роботи з сім’єю у його історичному аспекті, проаналізовано навчальні плани з підготовки соціальних фахівців у різні історичні періоди.