ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ У СУЧАСНИХ УМОВАХ РОЗВИТКУ СИСТЕМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Марій, М.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються питання застосування інноваційних педагогічних технологій у підготовці фахівців соціально-педагогічної сфери. Йдеться про найбільш ефективні форми інтерактивного навчання. Приділено увагу застосуванню компетентнісного підходу в навчальному процесі.