ОСОБИСТІСНО-ЗОРІЄНТОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Сібіль, О.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглянуті основні підходи до реалізації особистісно-зорієнтованого навчання у вищій школі. Автором визначаються умови педагогічного керівництва процесом особистісного і професійного становлення студентів, детермінанти перетворення саморозвитку студента в процес активної, усвідомленої зміни особистісного статусу відповідно до його можливостей і потреб.