ТЕОРЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ МЕТОДОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Товщик, С.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті наведено теоретичну характеристику категорії «методологічна культура» майбутніх соціальних педагогів, зокрема підходи до визначення поняття методологічної культури, аналіз методологічних проблем загальної та соціальної педагогіки, обґрунтування теоретичних основ вдосконалення методологічної підготовки майбутнього соціального педагога.