АРТ-ПЕДАГОГІКА В ПІДГОТОВЦІ СОЦІАЛЬНОГО ГУВЕРНЕРА ДО СОЦІАЛІЗАЦІЇ ДІТЕЙ З ВАДАМИ РОЗВИТКУ - Хлєбік, С.Р. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглянуто теоретико-методичні засади використання арт-педагогіки в підготовці соціальних гувернерів до соціалізації дітей з вадами розвитку в умовах домашнього виховання, проаналізовано роль мистецтва та художньої діяльності в соціальному становленні дітей з обмеженими можливостями в умовах домашнього виховання.