ДЕЯКІ АСПЕКТИ ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО ПРАВОЗАХИСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Катола, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті висвітлено деякі аспекти проблеми формування готовності майбутніх соціальних педагогів до правозахисної діяльності.