КОМУНІКАТИВНО-КОГНІТИВНИЙ ПІДХІД ДО ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Александров, В.М.; Александрова, О.Ф. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття розглядає проблему активізації комунікативно-когнітивної діяльності студентів вищої школи в процесі навчання іноземної мови. Запропоновані організаційні форми, спрямовані на розвиток професійних вмінь майбутніх фахівців для ефективного вирішення проблемних практичних завдань сучасної школи.