МЕТОДИКА ВИКОРИСТАННЯ ПРИЙОМУ ПОРІВНЯННЯ ПРИ РОБОТІ З АНГЛОМОВНИМ ХУДОЖНІМ ТЕКСТОМ (НА ПРИКЛАДІ РОМАНУ У. С. МОЕМА «РОЗМАЛЬОВАНА ЗАВІСА») - Бабенко, К.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядається проблема застосування порівнянь у художньому творі, використання прийому порівняння при читанні англомовного тексту та у процесі бесіди за змістом твору.