ПРОБЛЕМИ ПРОФОРІЄНТАЦІЇ ТА ПРОФЕСІЙНОГО ВИБОРУ ВИПУСКНИКІВ СУЧАСНИХ ШКІЛ - Марушкевич, А.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Розглядаються проблеми підготовки випускників сучасних шкіл до професійного вибору як однієї з найважливіших справ їх подальшої життєдіяльності. Розкриваються шляхи забезпечення педагогами профорієнтації молоді.