КОНЦЕПЦІЯ ІНТЕГРАТИВНОГО ПІДХОДУ ДО ПЕДАГОГІЧНОГО ВИКОРИСТАННЯ ОБРАЗОТВОРЧОГО ПРАВОСЛАВНОГО МИСТЕЦТВА В ДУХОВНОМУ РОЗВИТКУ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ - Рашковська, В.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті наводиться авторська концепція інтегративного підходу до педагогічного використання образотворчого православного мистецтва в духовному розвитку майбутнього вчителя.