ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ВИЩОЇ ШКОЛИ - Волярська, О.С.; Понедько, Т.Б. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються питання підвищення ефективності та якості вищої освіти засобами впровадження інформаційних технологій в навчальний процес вищої школи. На підставі аналізу результатів проведеного дослідження обґрунтовані цілі та методи використання інформаційних технологій для підвищення рівня професійної підготовки майбутніх фахівців-соціологів.