ІДЕЇ В.О.СУХОМЛИНСЬКОГО ВІДНОСНО ФОРМУВАННЯ ПОЧУТТЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ В УЧНІВ МОЛОДШИХ КЛАСІВ - Мельник, А.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті йдеться про основні ідеї В.О. Сухомлинського відносно формування почуття відповідальності в учнів молодших класів.