СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ГЕНДЕРНОЇ СОЦІАЛІЗАЦІЇ В ПЕРІОД НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Потопа, К.Л. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглянуто теоретичниі основи вивчення умов гендерної соціалізації в період навчання у вищій школі.