ПРО ПОБУДОВУ ДОПОВІДІ ПРИ ЗАХИСТІ ДИПЛОМНИХ РОБІТ З ПРИРОДНИЧИХ НАУК - Величко, І.Г.; Подковаліхіна, О.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У даній статті проведено аналіз описаних способів побудови наукової доповіді і висловлені рекомендації авторів, засновані на особистому досвіді. Деякі з порад суперечать загальноприйнятій практиці, і в цьому випадку вони детально обґрунтовані. У статті основну увагу приділено природничим наукам.