РОЛЬ ЗИМОВИХ КАЛЕНДАРНИХ ОБРЯДІВ В УКРАЇНСЬКОМУ ТЕАТРАЛЬНОМУ МИСТЕЦТВІ - Смоляк, П.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розкривається роль та значення зимової календарної обрядовості та її вплив на формування національного театрального мистецтва.