ОСНОВИ СИСТЕМНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗІ СПРИЯННЯ ЗДОРОВ’Ю ДІТЕЙ І МОЛОДІ - Зимівець, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розкриваються базові положення системної діяльності зі сприяння здоров‘ю дітей і молоді. Охарактеризовані пріоритетні напрямки діяльності, послідовність організації і реалізації даного процесу.