ПЕДАГОГІЧНА СИМФОНІЯ Ш.О. АМОНАШВІЛІ - Приходько, М.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття присвячена осмисленню заповідей, мудрих порад у роботі з дітьми шестирічками і роздумів про суть школи видного ученого, академіка, доктора педагогічних наук, професора Шалви Олександровича Амонашвілі.