СТРУКТУРА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ У ВОЛИНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ (ЛІЦЕЇ) - Бєлова, І.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття присвячена організації та структурі навчального процесу у Волинській гімнізії. Розглянуто проблеми створення та розвитку навчального закладу в Кременці. Представлено навчальні принципи, свіоєрідні заохочувальні методи навчання, а також особливості виховного процесу та щотижневе навантаження учнів гімназії (ліцею).