ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ЯК ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФОРМУВАННЯ ҐЕНДЕРНОЇ КУЛЬТУРИ УКРАЇНСЬКИХ СТУДЕНТІВ - Васильченко, О.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті проаналізований зарубіжний досвід формування гендерної культури студентів університету. Визначені шляхи формування ґендерної культури студентів вищими навчальними закладами країнами пострадянського простору та країн дальнього зарубіжжя.