ГРА ЯК ПРОЦЕС СОЦІАЛІЗАЦІЇ ДІТЕЙ РІЗНИХ СТАТЕЙ - Вихор, С.Т. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядається гра як процес статеворольової соціалізації; відмінності в іграх хлопців і дівчат різних вікових періодів. Розглянуто два різні погляди на причини відмінностей в іграх дітей різних статей та вплив ґендерних стереотипів на вибір іграшок.