ОСОБЛИВОСТІ СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ДОСЛІДЖЕНЬ ҐЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ СТУДЕНТІВ У СОЦІАЛЬНІЙ ПЕДАГОГІЦІ - Голованова, Т.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті з’ясовано, що дослідження проблем ґендерної рівності студентів має свою специфіку, оскільки здійснюється на межі психологічних, економічних, правових, етичних, культурологічних та соціально-педагогічних наукових напрямків. Розглянуто етапи становлення ґендерних досліджень у соціальній педагогіці та методи ґендерних досліджень.