РОЛЬ МОЛОДІЖНИХ ОБ’ЄДНАНЬ У ПРОЦЕСІ ПОЛІТИЧНОЇ СОЦІАЛІЗАЦІЇ СТУДЕНТСТВА ЗА НОВИХ УМОВ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА - Гончарова, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття присвячена розгляду проблемного поля молодіжних організацій в контексті сучасних досліджень соціальної педагогіки. Акцент робиться на зростанні ролі молодіжних об’єднань в процесі політичної соціалізації студентства за нових умов розвитку українського суспільства.