ПРОБЛЕМА ВИБОРУ РЕПЕРТУАРУ В СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ ТЕАТРАЛЬНЕ МИСТЕЦТВО ТА ЙОГО ІДЕЙНО-ХУДОЖНІЙ АНАЛІЗ - Петрик, Т.Д. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються актуальні проблеми підготовки студентів-читців до практичного вибору репертуару для читання зі сцени та ідейно-художній аналіз вибраного твору. Розкриваються принципи змісту та головна мета виконання твору.