НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ-ПРАВНИКІВ ЯК НАУКОВО-МЕТОДИЧНА ПРОБЛЕМА - Рябовол, Л. Т. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2019)
Встановлено, що проблема наукової діяльності студентів-правників викликає інтерес вітчизняних та зарубіжних учених. Наукову діяльність студентів-правників вони розглядають як засіб стимулювання пізнавального інтересу та активізації навчальної діяльності, чинник удосконалення змісту і форм, підвищення ефективності професійної підготовки фахівців. Необхідність проведення наукової діяльності студентами-правниками, її особливості обґрунтовують специфікою самої професійної юридичної діяльності. Акцентовано, що наукова діяльність студентів-правників – інваріантна складова освітнього процесу в закладах вищої освіти.