ПОДВІЙНІ СИНТАКСИЧНІ ЗВ’ЯЗКИ ПІД НОВИМ КУТОМ ЗОРУ. РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ НАТАЛІ КОБЧЕНКО “СИСТЕМА ПОДВІЙНИХ СИНТАКСИЧНИХ ЗВ’ЯЗКІВ У ГРАМАТИЧНОМУ ЛАДІ СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ” (КИЇВ : ОСВІТА УКРАЇНИ, 2018. 514 с.) - Христіанінова, Р. (Мова. Література. Фольклор, 2019)
Подвійні синтаксичні зв’язки під новим кутом зору. Рецензія на монографію Наталі Кобченко “Система подвійних синтаксичних зв’язків у граматичному ладі сучасної української мови” (Київ : Освіта України, 2018. 514 с.)