“ЦІННИЙ ЗДОБУТОК УКРАЇНСЬКИХ СТУДІЙ ПАМ’ЯТІ” (РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ОКСАНИ ЯРОСЛАВІВНИ ПУХОНСЬКОЇ “ЛІТЕРАТУРНИЙ ВИМІР ПАМ’ЯТІ: МОНОГРАФІЯ” (КИЇВ: АКАДЕМВИДАВ, 2018. 304 с. (СЕРІЯ “МОНОГРАФ”)) - Врадій, Є. А. (Мова. Література. Фольклор, 2018)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ОКСАНИ ЯРОСЛАВІВНИ ПУХОНСЬКОЇ “ЛІТЕРАТУРНИЙ ВИМІР ПАМ’ЯТІ: МОНОГРАФІЯ” (КИЇВ: АКАДЕМВИДАВ, 2018. 304 с. (СЕРІЯ “МОНОГРАФ”)