НОВАТОРСЬКА ПРАЦЯ З КОМБІНАТОРНОЇ ЛІНГВІСТИКИ. РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ Г. М. ДИДИК-МЕУШ “КОМБІНАТОРИКА УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ХVІ-ХVІІІ СТОЛІТЬ: ТЕОРІЯ. ПРАКТИКА. СЛОВНИК” (ЛЬВІВ, 2018. 688 с.) - Білоусенко, П. І. (Мова. Література. Фольклор, 2018)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ Г. М. ДИДИК-МЕУШ “КОМБІНАТОРИКА УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ХVІ-ХVІІІ СТОЛІТЬ: ТЕОРІЯ. ПРАКТИКА. СЛОВНИК” (ЛЬВІВ, 2018. 688 с.)