ОБРАЗ НЕСКОРЕНОЇ ЛЮДИНИ В ТОТАЛІТАРНОМУ СВІТІ РОМАНУ НАТАЛКИ ДОЛЯК “ЗАГУБЛЕНИЙ МІЖ ВІЙНАМИ” - Чижик, К. В. (Мова. Література. Фольклор, 2017)
У статті проаналізовано роман Наталки Доляк “Загублений між війнами“. Акцентовано увагу на змалюванні образу нескореної людини в романі, людини, загубленої між війнами та перейнятою боротьбою за власне “я”. Досліджено образну систему роману крізь призму головного героя.