БАГАТОАСПЕКТНА ПРАЦЯ З ІСТОРІЇ АРХАЇЧНОЇ ОЙКОНІМІЇ УКРАЇНИ» (РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ЗОРЯНИ ОЛЕГІВНИ КУПЧИНСЬКОЇ «СТРАТИГРАФІЯ АРХАЇЧНОЇ ОЙКОНІМІЇ УКРАЇНИ») (ЛЬВІВ, 2016. – 1278 С.; 56 КАРТОСХЕМ.) - Білоусенко, П. І. (Мова. Література. Фольклор, 2017)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ЗОРЯНИ ОЛЕГІВНИ КУПЧИНСЬКОЇ «СТРАТИГРАФІЯ АРХАЇЧНОЇ ОЙКОНІМІЇ УКРАЇНИ» (ЛЬВІВ, 2016. – 1278 С.; 56 КАРТОСХЕМ.)