ПЕРЕКЛАДНІ ТЕРМІНОЛОГІЧНІ СЛОВНИКИ З РАДІОЕЛЕКТРОНІКИ - Катиш, Т. В. (Мова. Література. Фольклор, 2017)
У статті розглядаються перекладні термінологічні словники в галузі радіоелектроніки, розкривається їхнє призначення, спрямування, особливості побудови та опису в них матеріалу. Аналізуються історичні витоки, еволюційні тенденції, типи словникових статей. Досліджується сучасний стан та завдання на перспективу.