РЕЦЕНЗІЯ на монографію доцента кафедри англійської філології факультету іноземної філології Запорізького національного університету Козлової Тетяни Олегівни «ІКОНІЧНІСТЬ У ЛЕКСИЦІ ІНДОЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПРАМОВИ» (Запоріжжя : Кругозір, 2015. — 640 с.) - Материнська, О.В. (Мова. Література. Фольклор, 2016)
Рецензія на монографію доцента кафедри англійської філології факультету іноземної філології Запорізького національного університету Козлової Тетяни Олегівни «ІКОНІЧНІСТЬ У ЛЕКСИЦІ ІНДОЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПРАМОВИ» (Запоріжжя : Кругозір, 2015. — 640 с.)