«БУДЕМО ДЕРЖАТИ УКРАЇНУ» (ОБРАЗ ОТАМАНА МАРУСІ В ОДНОЙМЕННОМУ РОМАНІ В. ШКЛЯРА) - Хом’як, Т.В. (Мова. Література. Фольклор, 2016)
Cтаття присвячена аналізу роману В. Шкляра “Маруся”, дослідженню засобів характеротворення образу головної героїні – отаманші Марусі.