РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ БРУС МАРІЇ ПЕТРІВНИ «ФЕМІНІТИВИ В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ: ҐЕНЕЗА, ЕВОЛЮЦІЯ, ФУНКЦІОНУВАННЯ» - Білоусенко, П. І. (Мова. Література. Фольклор, 2021)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ БРУС МАРІЇ ПЕТРІВНИ «ФЕМІНІТИВИ В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ: ҐЕНЕЗА, ЕВОЛЮЦІЯ, ФУНКЦІОНУВАННЯ»