РЕЦЕНЗІЯ НА “ЛЕКСИКОН ПОЛЬСЬКОЇ ТА УКРАЇНСЬКОЇ АКТИВНОЇ ФРАЗЕОЛОГІЇ” Р. ТИМОШУКА, В. СОСНОВСЬКОГО, М. ЯСКОТА, Ю. ГАНОШЕНКА (ВАРШАВА: KYJV DIGITAL, 2018. 310 с.) - Бєй, І. (Мова. Література. Фольклор, 2019)
Рецензія на “Лексикон польської та української активної фразеології” Р. Тимошука, В. Сосновського, М. Яскота, Ю. Ганошенка (Варшава: Kyjv Digital, 2018. 310 с.)