ҐРУНТОВНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ РОЗВИТКУ ЛЕКСИКОНУ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ С. П. ГРИЦЕНКО “ДИНАМІКА ЛЕКСИКОНУ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ XVI–XVII СТ.” (КИЇВ, 2017. 412 с. + ДОДАТКИ 413-934 с.) - Білоусенко, П. І. (Мова. Література. Фольклор, 2018)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ С. П. ГРИЦЕНКО “ДИНАМІКА ЛЕКСИКОНУ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ XVI–XVII СТ.” (КИЇВ, 2017. 412 с. + ДОДАТКИ 413-934 с.)