ІНДИВІДУАЛЬНИЙ СТИЛЬ АНАТОЛІЯ ОНИШКА (НА МАТЕРІАЛІ ПЕРЕКЛАДІВ ПОЕЗІЙ Е. А. ПО) - Науменко, О. В. (Мова. Література. Фольклор, 2017)
У статті розглядається категорія індивідуального стилю перекладача. Пояснюється різниця між поняттями “стиль перекладача” та “стиль перекладу”. Визначаються домінантні параметри індивідуального стилю А.Онишка на матеріалі його українських перекладів віршів Е. А. По.