ВАРІАТИВНІСТЬ СЛОВА І МОВНА ЕКСПРЕСІЯ У МОВНО-ХУДОЖНІЙ СИСТЕМІ В. ЧАБАНЕНКА - Сірик, С. В. (Мова. Література. Фольклор, 2017)
У статті зроблено спробу проаналізувати характерні для мовотворчості В. Чабаненка експресивні засоби, побудовані на  варіативності  лексичних одиниць.  Досліджується  експресивність  на  ґрунті  семантичних, акцентологічних, фонетичних, морфологічних, дериваційних варіантів слова.