ТЕМАТИЧНО-ЗМІСТОВІ ДОМІНАНТИ ТА РИСИ ПОСТМОДЕРНОГО ТЕКСТУ (НА ПРИКЛАДІ ТВОРЧОСТІ ЮРІЯ ЩЕРБАКА) - Мележик, М.С. (Мова. Література. Фольклор, 2016)
У статті зроблено спробу окреслити тематично-змістові домінанти та риси постмодерного тексту у творчості сучасного письменника Юрія Щербака, охарактеризовано специфіку постмодерного стилю на прикладі його творчості Ю. Щербака. Проаналізовано такі твори письменника, як: романи “Час смертохристів: Міражі 2077 року”,“Час великої гри: Фантоми 2079 року” та “Час тирана: Прозріння 2084 року”, повість “Хроніка міста Ярополя”.