ФОНОВІ ОНІМИ В ІДІОСТИЛІ Р. ІВАНИЧУКА - Ільченко, І.І. (Мова. Література. Фольклор, 2016)
Стаття присвячена фоновим онімам в історичних романах Р. Іваничука, які становлять невід’ємний компонент структури та вагому частину художнього твору. Фонові оніми, а саме хрононіми, еклезіоніми, етноніми, бібліоніми, міфоніми, асоціоніми та домоніми, надають історичним романам різноманітності, виразності й відповідності з тими подіями, які в них змальовуються.